KONTAKT OS

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS, HVIS DU ØNSKER ET TILBUD ELLER HAR SPØRGSMÅL

Murermester Jonas Dahl

Holbækvej 100, 4000 Roskilde

Telefon: +45 2299 6951
E-mail: info@murerdahl.dk

Murermester Ole Dahl

Munkesøvej 27, 4000 Roskilde

Telefon: +45 4072 6670
E-mail: info@murerdahl.dk

KONTAKT OS

Ønsker du et tilbud på dit næste projekt, så giv os et kald på telefonnummer: +45 2299 6951 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

OM MURERDAHL

MurerDahl er i dag ejet af murermester Jonas Dahl, og er resultatet af et solidt samarbejde mellem Jonas og hans far Ole Dahl, kendt i Roskilde og omegn som MurerOle.

MurerDahl er en murervirksomhed, som har rødder tilbage til slutningen af 60’erne, hvor murermester Ole Dahl begyndte sin karriere indenfor faget.
Vi kan derfor i dag, tilbyde jer både mange års erfaring og nytænkning, når der skal løses store eller små mureropgaver.

MurerDahl er beliggende i Roskilde, hvor også en stor del af årenes mureropgaver er udført, så vi har stort lokalkendskab, men løser også jævnligt murerarbejde i andre byer på Sjælland. Se og læs om nogle af de murerprojekter vi har varetaget på siden “Projekter”, hvor du også kan finde inspiration i aktuelle trends.

“Godt håndværk er en tillidssag” har altid været vores motto, og målsætningen er helt klart, at alle mureropgaver udføres topprofessionelt, til en fornuftig pris og indenfor den lovede tid.
Murermestrene Ole og Jonas Dahl udfører alle de opgaver der knytter sig til faget og har desuden udviklet en særlig ekspertise i renovering og nybygning af badeværelser.

Vi har desuden et godt netværk af professionelle samarbejdspartnere indenfor andre bygningsfag, og anbefaler gerne.

Vi hilser nye udfordringer velkommen, også dem af mere speciel karakter. Ligesom vi naturligvis står til jeres rådighed med vejledning og inspiration i forhold til både projektering, materialevalg m.m.
Vi er altid opdaterede på nye værktøjer, processer og teknikker, så I kan trygt kontakte MurerDahl for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Vi servicerer kunder på hele Sjælland.
Kontakt os på tlf. 22 99 69 51 eller mail til info@murerdahl.dk, hvis du ønsker et uforpligten
de tilbud på mureropgaver i bedste kvalitet, eller har spørgsmål til f.eks. håndtering af forsikringsskader.

MurerDahl

Holbækvej 100

4000 Roskilde