MURVÆRK

Vi udfører alle de traditionelle mureropgaver med fokus på kvaliteten og sans for detaljen

Murerfirma med over 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring i murerfaget har vi set og prøvet det meste.

Vi udfører alle de traditionelle mureropgaver og tilbyder også gerne utraditionelle løsninger for at imødekomme dine ønsker.
Det vigtigste for os er, at arbejdet altid udføres med fokus på kvaliteten og sans for detaljen, for det er jo den du lægger mærke til, både nu og på lang sigt.

Vores repertoire er stort, når det kommer til opgaver inden for murerfaget. Vi kan tilbyde dig alt indenfor:

 • Nybyggeri
 • Ombygning
 • Tilbygning
 • Havemur
 • Renovering af facader
 • Reparation af sætningsskade
 • Reparation af fuger
 • Udskiftning af fliser
 • Støbning af fundament
 • Støbning af gulve 
 • Pudsning og filtsning
 • Andre opgaver i tegl, beton m.v.

Der findes i dag rigtig mange forskellige mursten og andre facadesten, som kan tilføje byggeriet en særlig karakter og som også kan have afgørende indflydelse på prisen.

Vi deltager gerne i et møde med dig og evt. arkitekt, så alle forventninger afstemmes og du får netop det resultat der gør byggeriet til et drømmehjem du har råd til at bo i.

Der er også mange der oplever sætningsskader på huset, hvor sokler og mure kræver en professionel behandling for at undgå indsivning af vand.
Vi har stor erfaring med udbedring af skader på murværk og sokkelpuds.
Med den erfaring hjælper vi gerne, med at vurdere om skaden er af en sådan karakter, at den umiddelbart kan repareres, eller om du har brug yderligere eksperthjælp.

Kontakt

Vi servicerer kunder på hele Sjælland.
Kontakt os på tlf. 22 99 69 51 eller mail til info@murerdahl.dk, hvis du vil have et tilbud på opsætning af fliser, lægning af klinker, puds og filts, murværk eller andet murerarbejde. Ligesom vi gerne besvarer spørgsmål til f.eks. håndtering af forsikringsskader.

KONTAKT OS

Ønsker du et tilbud på dit næste projekt, så giv os et kald på telefonnummer: +45 2299 6951 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

FORSIKRINGSSKADER

Vi er altid klar til at rykke ud med akut skadeservice, hvis uheldet har været ude. Vi har stor erfaring med udbedring af alle former for forsikringsskader. Fra vand- og stormskader til skader efter indbrud og hærværk.

Er skaderne store, sørger vi for en totalløsning, så du kun behøver at have kontakt med en håndværksvirksomhed.

Husk, at mange skader kan undgås. Vi tilbyder derfor en gennemgang af dit hus, hvor vi har fokus på, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for eksempelvis vand- og svampeskader.

PROJEKTER

Hus i Svogerslev

Familien med det gule murstenshus i Svogerslev opdagede pludselig, at murbier var igang med at guffe fugerne i sig.

Vi sørgede for en udkradsning af fugerne og fik udskiftet den gamle klinke-sålbænk med en smuk og tidssvarende murstens-sålbænk.

Havemur i Taarbæk

Vi var så heldige at komme op og hjælpe med dette spændende havemurs-projekt. Der er flere forskellige farvede mursten med nogle glaserede imellem.

Den hvide fuge mellem stenene giver et ekstra lyst udtryk til muren. Muren er så flot at se på, uanset om du har Øresund eller huset i baggrunden.

MurerDahl

Holbækvej 100

4000 Roskilde