PUDS OG FILTS

FÅ PUDSET ELLER FILTSET DIT HUS, SÅ DET FREMSTÅR FLOT

Professionelt pudse- og filtsearbejde

MurerDahl tilbyder professionelt pudse- og filtsearbejde, både når det gælder sokler, facader og vægge.

Mange oplever sætningsskader på huset, hvor sokler og mure kræver en professionel behandling for at undgå indsivning af vand.
Vi har stor erfaring med udbedring af skader på murværk og sokkelpuds.
Med den erfaring hjælper vi gerne, med at vurdere om skaden er af en sådan karakter, at den umiddelbart kan repareres, eller om du har brug yderligere eksperthjælp.

Ønsker du f.eks. facaden pudset, skal den gamle facade renoveres eller er du også bare vild med de relativt rå mure i huset eller lejligheden, så er der flere typer overflader og metoder at vælge imellem.

Helt overordnet skelnes der mellem to metoder:

1. En heldækkende pudsning, hvor fugerne ikke kan ses,
2. En hvor muren pudses så tyndt, at konturen af mursten ses svagt.

Arbejdet er typisk delt i 3 faser: Udkast, grovpudsning og evt. slutfilts.
Udkastet sikrer et jævnt og sugende underlag for grovpudsen og sørger for en barriere
mod fugt.
Den grove pudsning giver muren en plan og jævn overflade og giver beskyttelse mod vind og vejr.
Til slut påføres det tredje lag, som kaldes filts.

Ønsker du at murens struktur er synlig, påføres et tyndt lag puds som filtses eller vandskures.

Hvis du ønsker en farvet mur, kan vi tilbyde at lave den med en indfarvet mørtel i slutfiltsen. Så slipper du for at male.
Både til ydermure og indvendige vægge er der i dag et hav af farvemuligheder.

Vi hjælper meget gerne med inspiration og vejledning i.f.t. egnet metode og farvevalg, så boligen både udvendig og indvendig fremstår som den drømmebolig du ønsker.

Kontakt

Vi servicerer kunder på hele Sjælland.
Kontakt os på tlf. 22 99 69 51 eller mail til info@murerdahl.dk, hvis du vil have et tilbud på opsætning af fliser, lægning af klinker, puds og filts, murværk eller andet murerarbejde. Ligesom vi gerne besvarer spørgsmål til f.eks. håndtering af forsikringsskader.

KONTAKT OS

Ønsker du et tilbud på dit næste projekt, så giv os et kald på telefonnummer: +45 2299 6951 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

FORSIKRINGSSKADER

Vi er altid klar til at rykke ud med akut skadeservice, hvis uheldet har været ude. Vi har stor erfaring med udbedring af alle former for forsikringsskader. Fra vand- og stormskader til skader efter indbrud og hærværk.

Er skaderne store, sørger vi for en totalløsning, så du kun behøver at have kontakt med en håndværksvirksomhed.

Husk, at mange skader kan undgås. Vi tilbyder derfor en gennemgang af dit hus, hvor vi har fokus på, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for eksempelvis vand- og svampeskader.

PROJEKTER

Hus i Roskilde V.

I dette hus i Roskilde V, har vi banket al puds af væggene og efterfølgende filtset de fleste hvide. Kunden valgte at en væg med terrassedør i, skulle stå rå i ægte New York'er stil.

For at fugerne skulle stå pæne, blev alle kradset ud og efterfølgende omfuget med hvid mørtel. Et rigtigt spændende projekt og vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe kunden til at få opfyldt drømmen om at få direkte udgang fra stue til have.

MurerDahl

Holbækvej 100

4000 Roskilde