BAD OG FLISER

VI HAR 40 ÅRS ERFARING MED AT GØRE BOLIGDRØMME TIL VIRKELIGHED

MurerDahl er eksperter i badeværelser og flisearbejde

Et badeværelse er ikke blot et brugsrum. For de fleste er badeværelset et vigtigt og meget personligt rum, og det er afgørende, at rummet fremstår indbydende og flot, så man føler sig godt tilpas i det.

Hos MurerDahl er netop renovering og bygning af nyt badeværelse, vores ekspertise. I over 40 år har MurerDahl hjulpet kunder med at realisere deres ønsker om et behageligt og æstetisk nyt badeværelse. Vi har således solid erfaring fra mange projekter af meget forskellig karakter, og er altid parate til også at give dit hjem et nyt badeværelse. Vi tager gerne mod en udfordring, også fra kunder med mere specielle ønsker om et kreativt design.

Vi vejleder dig allerede helt fra start

Gør eventuelt brug af vores store erfaring allerede inden projektets start. Vi vejleder gerne og kommer med gode råd, der kan inspirere til den endelige løsning på netop din drøm om et badeværelse. Vores håndværk er altid upåklageligt og vi garanterer korrekt udførelse af projektet, helt ned i de svære detaljer. Fortæl os om dit ønske om et badeværelse og vi skal gøre vores yderste for at give dig et rum, du kan nyde i mange år fremover.

Kontakt

Vi servicerer kunder på hele Sjælland.
Kontakt os på tlf. 22 99 69 51 eller mail til info@murerdahl.dk, hvis du vil have et tilbud på opsætning af fliser, lægning af klinker, puds og filts, murværk eller andet murerarbejde. Ligesom vi gerne besvarer spørgsmål til f.eks. håndtering af forsikringsskader.

KONTAKT OS

Ønsker du et tilbud på dit næste projekt, så giv os et kald på telefonnummer: +45 2299 6951 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

FORSIKRINGSSKADER

Vi er altid klar til at rykke ud med akut skadeservice, hvis uheldet har været ude. Vi har stor erfaring med udbedring af alle former for forsikringsskader. Fra vand- og stormskader til skader efter indbrud og hærværk.

Er skaderne store, sørger vi for en totalløsning, så du kun behøver at have kontakt med en håndværksvirksomhed.

Husk, at mange skader kan undgås. Vi tilbyder derfor en gennemgang af dit hus, hvor vi har fokus på, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for eksempelvis vand- og svampeskader.

PROJEKTER

Badeværelse i Roskilde Ø.

Dette badeværelse i Roskilde Ø er udført med store og pæne 45x90 klinker på både gulv og vægge.

Kinkerne er sat i forbandt for at matche reserende klinker i huset, og for at give lidt extra spil i det.

Kunden ønskede en indbygget sæbehylde, så det fik vi selvfølgelig klaret.

Køkkenfliser i Roskilde V.

I Roskilde V fik vi opgaven at opsætte fliser i det smukke, dybblå køkken. Der skulle findes et godt match, og valget faldt på en tidløs 10x10 flise, som fik en hvid epoxy fuge.

Badeværelse i marmor, Kbh. Ø

Her er der på Østerbro udført et smukt badeværelse i marmor. Gulvene er lavet i sildebensmønster, mens der er sat 50 x 50 fliser på væggene.

Badeværelset er fuldendt med de super elegante Vola armaturer og et fritstående badekar, så det nu fremstår som en æstetisk oase.

MurerDahl

Holbækvej 100

4000 Roskilde