PROJEKTER

HER KAN DU SE NOGLE AF VORES PROJEKTER

BAD OG FLISER

Badeværelse i Roskilde Ø.

Dette badeværelse i Roskilde Ø er udført med store og pæne 45x90 klinker på både gulv og vægge.

Kinkerne er sat i forbandt for at matche reserende klinker i huset, og for at give lidt extra spil i det.

Kunden ønskede en indbygget sæbehylde, så det fik vi selvfølgelig klaret.

Køkkenfliser i Roskilde V.

I Roskilde V fik vi opgaven at opsætte fliser i det smukke, dybblå køkken. Der skulle findes et godt match, og valget faldt på en tidløs 10x10 flise, som fik en hvid epoxy fuge.

Badeværelse i marmor, Kbh. Ø

Her er der på Østerbro udført et smukt badeværelse i marmor. Gulvene er lavet i sildebensmønster, mens der er sat 50 x 50 fliser på væggene.

Badeværelset er fuldendt med de super elegante Vola armaturer og et fritstående badekar, så det nu fremstår som en æstetisk oase.

PUDS OG FILTS

Hus i Roskilde V.

I dette hus i Roskilde V, har vi banket al puds af væggene og efterfølgende filtset de fleste hvide. Kunden valgte at en væg med terrassedør i, skulle stå rå i ægte New York'er stil.

For at fugerne skulle stå pæne, blev alle kradset ud og efterfølgende omfuget med hvid mørtel. Et rigtigt spændende projekt og vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe kunden til at få opfyldt drømmen om at få direkte udgang fra stue til have.

MURVÆRK

Hus i Svogerslev

Familien med det gule murstenshus i Svogerslev opdagede pludselig, at murbier var igang med at guffe fugerne i sig.

Vi sørgede for en udkradsning af fugerne og fik udskiftet den gamle klinke-sålbænk med en smuk og tidssvarende murstens-sålbænk.

Havemur i Taarbæk

Vi var så heldige at komme op og hjælpe med dette spændende havemurs-projekt. Der er flere forskellige farvede mursten med nogle glaserede imellem.

Den hvide fuge mellem stenene giver et ekstra lyst udtryk til muren. Muren er så flot at se på, uanset om du har Øresund eller huset i baggrunden.

FORSIKRINGSSKADER

Vi er altid klar til at rykke ud med akut skadeservice, hvis uheldet har været ude. Vi har stor erfaring med udbedring af alle former for forsikringsskader. Fra vand- og stormskader til skader efter indbrud og hærværk.

Er skaderne store, sørger vi for en totalløsning, så du kun behøver at have kontakt med en håndværksvirksomhed.

Husk, at mange skader kan undgås. Vi tilbyder derfor en gennemgang af dit hus, hvor vi har fokus på, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for eksempelvis vand- og svampeskader.

MurerDahl har altid ekspertise i højsædet

Brug altid en fagmand til opsætning af fliser og lægning af klinker. Når der er tale om nyetablering eller renovering af:

  • badeværelse/bruseniche
  • køkken
  • bryggers/vaskerum
  • udestuer

eller andre projekter hvor der skal opsættes fliser på vægge eller lægges klinker på gulvet, er det rigtig vigtigt, at hele processen udføres fagligt korrekt.
Så det ser smukt ud mange år frem, og du samtidig er sikret, at alle bygningskrav er overh
oldt.

MurerDahls store ekspertise sikrer dit flise- og klinkeprojekts holdbarhed og garanti.

Opsætning af fliser og lægning af klinker

Fliser og klinker er ikke blot praktiske belægninger i badeværelser, køkkener, bryggers/va– skerum, udestuer m.m.
De er også med til at skabe et rums visuelle identitet.

Fliser og klinker findes i et utal af farver, former og kvaliteter og det kan være svært at beslutte sig for, hvilke der vil passe til et rums karakter.
Vi er eksperter i den tekniske del af opsætningen, og hjælper også gerne, når valget af fliser og klinker skal træffes. Rådgivning og inspiration i forhold til farver, tekstur, størrel
ser, holdbarhed m.v. er en naturlig del af vores dialog.

Vi har solid erfaring med alt flise- og klinkearbejde, og hjælper også gerne med udskiftninger og reparationer i forbindelse med vandskader og andre skader på fliser og klinker.

Kontakt

Vi servicerer kunder på hele Sjælland. 

Kontakt os på tlf. 22 99 69 51 eller mail til info@murerdahl.dk, hvis du vil have et tilbud på opsætning af fliser, lægning af klinker, puds og filts, murværk eller andet murerarbejde. Ligesom vi gerne besvarer spørgsmål til f.eks. håndtering af forsikringsskader.

KONTAKT OS

Ønsker du et tilbud på dit næste projekt, så giv os et kald på telefonnummer: +45 2299 6951 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

MurerDahl

Holbækvej 100

4000 Roskilde